{month}
{day}

2021. Tüskevár Túra

A Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Tüskevár Tagintézménye 2021. szeptember 21-én a Miskolci Állatkert és Vadasparkban rendezte meg a 21. Tüskevár Túrát, melyen közel 200 fogyatékkal élő tanuló és kísérőik vettek részt.

Nem csak a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és EGYMI és tagintézményeinek tanulói vettek részt a „túrán” , de vendégek érkeztek a város több intézményéből is.

 Már több alkalommal volt helyszíne rendezvényünknek a Miskolci Állatkert és Vadaspark az elmúlt években.  

Nemes Zsolt a FODISZ borsod megyei versenyigazgatója és egyben az újonnan alakult UNISPORT SE elnöke  a megnyitón köszöntötte a résztvevőket, majd minden csapat elindult, hogy bejárja a túra őszi szépségében pompázó útvonalát. A szeptemberi napsütés kedvezett nekünk, tanulóink bejárták a vadaspark területét,  megismerkedhettek az ott élő állatokkal.

Hálás köszönetünket fejezzük ki a FODISZ-nak, hogy idén is támogatta a Tüskevár túra megrendezését, lebonyolítását, ezzel is gyarapítva tanulóink egészséges életmódját, természet-és állatszeretetét. A túra kitűzött célját teljesítettük, az ott lévőktől sok pozitív visszajelzést kaptunk.

 

                                                     Demkó Andrea

                                                                       szervező

 

 Miskolc, 2021.09.21.

Galéria