{month}
{day}

18. Tüskevár Túra

Beszámoló a 18. Tüskevár Túráról

 

A Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Tüskevár Tagintézménye 2018. szeptember 25-én a Miskolci Állatkert és Vadasparkban rendezte meg a 18. Tüskevár Túrát, melyen 200 fogyatékkal élő tanuló és kísérőik vettek részt.

Vendégek érkeztek a város és a megye több intézményéből: a miskolci Nagy Lajos király Általános Iskolából, a Nebuló Általános Iskolából, Girincsről, Tornanádaskáról, Edelényről.

 Több alkalommal volt helyszíne rendezvényünknek a Miskolci Állatkert és Vadaspark.  Molnár Attila az állatkert igazgatója a megnyitón köszöntötte a résztvevőket, majd minden csapat átvette a három részből álló játékos feladatlapot és elindult, hogy bejárja a túra őszi szépségében pompázó útvonalát. A szeptemberi napsütés kedvezett nekünk, tanulóink bejárták a vadaspark területét, és eredményesen elkészítették feladatukat.

A túrázókat süteménnyel és üdítővel kínáltuk a célnál. A sikeresen teljesítők emléklapot és ajándéklabdát kaptak.

Hálás köszönetünket fejezzük ki a FODISZ-nak, hogy idén is támogatta a Tüskevár túra megrendezését, lebonyolítását, ezzel is gyarapítva tanulóink egészséges életmódját, természet-és állatszeretetét. A túra kitűzött célját teljesítettük, az ott lévőktől sok pozitív visszajelzést kaptunk.

 

Ambruszter Judit                                                        Demkó Andrea

általános igazgató helyettes                                       szervező


Galéria